&nbps;

 

Extratorrent is gestopt

RIP Extratorrent: weer een van de grote torrentsites stopt er voorgoed mee. Hiermee nemen we afscheid van weer een grote torrent site; binnen een periode van enkele maanden stopten ook Kickass Torrents, Torrentz.eu en Torrenthoud ermee. De heerschappij van The Pirate Bay lijkt hiermee absoluut te worden.

Wie naar Extratorrent.cc surft ziet slechts een summiere tekst die het einde van een van de grootste torrent sites ter wereld aankondigt: Extratorrent has shut down permanently. Nog een klein bedankje voor de community en dat was het dan. De reden van de permanente sluiting van de site wordt niet gegeven. De actie kwam onverwachts en is niet vantevoren aangekondigd.

Extratorrent zag in 2006 het levenslicht, toen TorrentSpy en Mininova de grootste sites op torrentgebied waren. Beiden zijn ondertussen ook ter ziele. Ondanks de sterke concurrentie wist Extratorrent uit te groeien tot een van de leiden Torrent sites die dagelijks een miljoenenpubliek mocht ontvangen. Alleen The Pirate Bay moest Extratorrent voor zich dulden op het lijstje van de meest populaire torrentsites.

Het einde van Extratorrent heeft ook zijn weerslag op de releasegroups die gelieerd waren Extratorrent. SaM, de leidende persoon achter EtHD die veel materiaal publiceerde op Extratorrent heeft bekend gemaakt dat ook voor EtHD het doek hiermee valt.

VPN in een notedop

Het is helemaal niet moeilijk om je privacy online te beschermen! Anoniem surfen via een VPN in een notedop

Controleer je VPN verbinding

Snel zien of je VPN-verbinding goed werkt. Check direct hoe je zichtbaar bent online